Sítúrát szervezünk 2018. február 8. 13– és 13 18 között Koralpera.

Az utazási iroda jelezet, hogy egy nagy csoport lefoglalta a Hotel Koralpe szállást egy hétvégére. Ezért a minket csak 2018.02.13. - 02.18.- ig tudnak fogadni.

Részvételi díj: 90.000,-Ft (szállás+ félpanzió,  6 nap/5 éj,) és napi 2 €/fő idegenforgalmi adó.
SE támogatás: 30.000 Ft

Utazás részvételtől függően kisbusz+ saját gépkocsival, a részvételi díj az utazási költséget nem tartalmazza.

A szállás létszám limitált,  16 főre van lefoglalva. SE tagok és jelentkezési sorrend előnyben. Ha több jelentkező lenne, akkor még próbálok helyet szerezni.

Jelentkezni 20.000,-Ft/fő előleg befizetésével Hügl Erikánál lehet 2017. december 21. csütörtökig.

A szállásfoglalás miatt kérem a határidő nagyon pontos betartását!

Síterep infó:

A síterepről a síelők oldalán.

406 km-re Pécstől  (kb 5 - 6 óra)                     Nyitva tartás: 08:30 - 16:30               fekete pálya: 3 km                  ülőlift 1 db
magasság: 1535 m - 2070 m                          Sífutópálya: nincs                              piros pálya: 11 km                  húzólift 5 db
szintkülönbség: 535 m                                   Szánkópályák: 3000 m                       kék pálya: 10 km                   
                                                                                                                                 zöld pálya: 0 km                       

Koralpén még a zsúfoltabb napokon sem kígyóznak a felvonók aljánál sízők tömegei, így valóban az önfeledt sízéssel megy el az idő. 24 km pálya van itt minden fokozatban. A felvonók (négy húzólift + egy modern négyüléses buborékos ülőlift) 1500 m-től egészen 2100 m-ig visznek. A teljes szállítókapacitás 9.000 fő / óra. Ami még van itt: FIS pálya, buckapálya és boardercross pálya, a felső részeken mélyhósízési (freeride) lehetőség. 2006-ban létesült a tágas faházakból álló, új üdülőfalu (Feriendorf Koralpe) közvetlenül a sípályáknál.

Megközelítés: A2, Graztól 80 km, a Wolfsberg Süd kijáratnál St. Stefan irányába. A völgyből felvezető, éles kanyarokkal tűzdelt szerpentin 900 méteres szintkülönbségű, melyet csak motorikusan jó állapotban lévő gépjárművel ajánlunk megközelíteni. A leküzdött magasság mindenért kárpótolja az ide látogatókat: a szerpentinről, illetve a síterület csúcsáról fantasztikus panoráma tárul elénk, szép időben egészen Szlovéniáig el lehet látni.

Síterep a Google térképen:


Szállás infó:

Hotel Koralpe 3* - Koralpe

A 2007. téli síszezon kezdetére átadott szálláshely közvetlenül a Koralpe síterület szívében található. A 2 egységből álló épületegyüttes igen modern, a második emeletről gyakorlatilag a pályára léphetnek vendégeink. Ajánljuk mindazoknak, akik kényelmes, családias hangulatú, a magyar határhoz közeli pályaszállást keresnek Ausztriában!

Sílift: közvetlenül a felső parkolónál, a sípályák mellett
Szolgáltatások:           Étterem, bár, recepció, sítároló, shop, játékszoba, szauna

Bővebben a szállásról.

Üdvözlettel:
Ildi