hello holnap! mobilalkalmazás

Nem könnyű fenntarthatóan, környezettudatosan élni az életedet és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látod azonnal az eredményét. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha pénzre válthatnád a tetteidet.

Végre itt az alkalom!

Szerezz minél több pontot a kihívások teljesítésével, adományozod el őket egy számodra fontos célért küzdő szervezetnek és máris igazi pénzzé változnak!

A Telekom ugyanis minden felajánlott pontod után valódi Forintokkal támogatja "választottadat".

Rád is számítanak!

2018-ban 11 szervezetet támogathatsz a hello holnap! applikáción keresztül. Ne feledd, minden összegyűjtött pont 100 Ft-ot ér, amit azonnal eladományozhatsz, egy általad választott szervezetnek.A mobilappon keresztül továbbra is támogathatod az ArtMan Egyesület, az Autistic Art, a Felelős Gasztrohős, a Humusz Szövetség, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, valamint a Suhanj! Alapítvány munkáját, de az idei évtől adományozhatsz az Afrikáért Alapítvány, az Etyeki Állatvédő Egyesülete, a Patrónus Ház és a Transparency International Magyarország részére is.

Kihívások
Az alkalmazásban változatos kihívásokat találsz,amelyek közül választhatsz, melyiket szeretnéd és tudod teljesíteni, és melyiket hagyod meg inkább másnak. Érdemes minél többet teljesíteni belőlük, mert mindegyik pontot ér!

Pontok
Telekom-ügyfélként pontjaidat eladományozhatod az általad választott szervezetnek.

Jelvények
Minden kis lépés számít, amit a fenntarthatóság felé teszünk - a te lépéseid ugyanúgy, mint a barátaid tettei. Ezért minél többen tudnak a hello holnap! kezdeményezéseiről, annál nagyobb jót tehetsz.

Oszd meg a hasznos infókat, amelyekkel az appban találkozol, és hívd meg barátaidat is játszani!

Ha elég aktív vagy, a jó érzésen túl jelvényekkel is megajándékozunk.

Reméljük, nemcsak a fejlődést, de az érdeklődésedet is sikerül sokáig fenntartanunk. Jó játékot kívánunk!

A hello holnap! mobilappot keresd az App Store-ban, a Google Playen vagy a Windows Store-ban.

hello holnap! készülékek és szolgáltatások

A Magyar Telekom hosszú távú célja, hogy saját működése mellett az ügyfelek mindennapjait is fenntarthatóbbá, tudatosabbá teszi, ehhez pedig környezettudatos és fenntarthatóság felé mutató termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Kép leírása: Készülékek

Készülékek

Készülékvásárlásnál te is dönthetsz tudatosan. A telekom.hu weboldalon az eszközök keresésénél válaszd a környezetbarát jellemzővel ellátott, azaz környezetkímélő módon, újrafelhasználható alkotóelemekkel készülő telefonokat.

Szolgáltatások

A Telekom ügyfelei számára fenntartható szolgáltatásokat biztosít a tudatos életmódhoz, az egészségmegőrzéshez, valamint innovatív kommunikációs megoldásokat, amelyek kímélik a környezetet, hiszen használatuk során utazás váltható ki, így csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás és ezzel egy időben megelőzhető a CO2 kibocsátás.

Készülékmenedzsment és készülékleadás

A Telekom számára fontos, hogy tájékoztassa ügyfeleit a felelős és környezettudatos megoldásokról, gyakorlatokról. A következő cikkben arról olvashatsz, hogy hogyan tudod fenntarthatóan újrahasznosítani az általad már nem használt, de még működőképes elektronikai készülékeket, például a mobiltelefonokat.

A DTSE -nél a sportolásra felhívó QR kód az alábbi, melyet a mobil alkalmazással kell beolvasni: