Kedves Sporttársak!

A 21. alkalommal megtartandó Balaton körüli kerékpáros túránkat idén a vírus miatti csúszással 2021. május 27. (péntek) - május 30. (vasárnap) 3 nap időtartamban tartjuk.  
A szállások Vonyarcvashegy kivételével (megszűnt a Park camping) ugyanazok leszek, mint a korábbi években. Balatonszemesről indulunk és Balatonfüred felé haladunk innen. A kempingekben faházakban foglaltunk előzetesen helyet (4 fő/ház), ahol van mini konyha is. Mindenki megoldja magának, illetve van lehetőség a közös főzésre is.
A szokásoknak megfelelően a csoportot az SE kisbusza kíséri, és szállítja a csomagokat a szállás helyszínek között. Sofőr jelentkezését várjuk.


A program:
május 27 (csütörtök)
 14 óra után gyülekezés Balatonszemesen a Vadvirág kempingben.

1. nap: május 28. (péntek)        Balatonszemesen Vadvirág kemping- Balatonfüred  Füred kemping, 80 km
2. nap: május 29. (szombat)      Balatonfüred  Füred kemping - Gyenesdiás Tulipán utca, Tulipán Motel és üdülő (N46.76526 E17.29278) , 64 km
3. nap: május 30. (vasárnap)     Gyenesdiás, Tulipán utca - Balatonszemesen Vadvirág kemping,56 km

A Tulipán Motelben csak mi leszünk nekünk nyitják ki. Van lehetőség vacsorára és reggelire is, ha 20 fő fölött jön össze a létszám. Ha kevesebben leszünk az étkezde részt nem nyitják meg. Jelentkezéskor kérem a táblázatban megadni az igényt.

A szállásokat csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet elfoglalni! Tehát csak azok tudnak jelentkezni, aki rendelkezik igazolvánnyal!

A túra végén a Balatonszemes Vadvirág kempingbe kérünk mindenki, hogy 16 óráig érkezen meg, a csomagokat vigye el, annak érdekében, hogy a kisbusz is tudjon haza indulni.
A szállásokról infó:

  1. Az autók parkolása a túra időtartamára Balatonszemesen megoldott.
  2. Mindenütt a szokásos 4 fős házak lettek előzetesen foglalva. (12 db) A létszám szerint még módosítás lehet.

Költségek 3 éjszakára egy főre:
SE tagoknak:            15.000,-Ft
Nem SE tagoknak:  20.000,-Ft

Jelentkezés: A levélben megküldött Google linken lévő táblázatba feliratkozással, 2021. május 13. csütörtök 18 óráig. 18 óra után a táblázat már nem lesz írható. A jelentkezéssel együtt kérjük a teljes díjat is átutalással a 12072507-00167089-00100002 Raiffeisen bank számlára befizetni!

A szállások foglalásához kérjük a jelentkezőkről a táblázatban szereplő adatokat add meg.
résztvevők, nevét, személyi igazolvány számát, születési helyét, idejét és lakcímét, védettségi ig. számát (Az egyszerűbb bejelentkezés érdekében megküldjük a szálláshelyeknek az adatokat, nem kell érkezéskor bejelentőt kitölteni.)

A szállásokat május 16-án véglegesíteni kell, utána nem áll módunkban változtatni!

Üdvözlettel:

Kiss Dezső