Eredeti programtervünk szerint meghirdetjük a Semmering környéki túránkat 2023.07.13. (csü) - 07.16. (vas) 4 nap 3 éjszaka időtartamban.

A tervezett program:

1. nap: Pécsről utazás  Stollhof településre, ahol indul a panoráma út a Hohe Wand hegyre a Skywalk kilátóteraszhoz. A kilátó terasz után elmegyünk a Johannesbachklamm-hoz, ahol egy 4 km -es túrát teszünk. A túra után Sopronban a szállást elfoglaljuk. Este szabad program Sopronban.

2. nap: Utazás Semmering-Kurort településre.  kb 5 km túra a "Bahnwanderweg Historische Ghega-Semmeringbahn" túra út egy szakaszán.

Délután felmegyünk a felvonóval a Hirschenkogel (1340) hegyre és gyalog lejövünk az indulási állomásra. Vissza megyünk a szállásra.

3. nap: Elmegyünk Hirschwang településre, melynek az északi végén van a Rax felvonó.A hegytetőn körtúrát teszünk.  A teljes túra 12 km, de lehet rövidíteni min. 7 km -re. Túra után utazás a szállásra.

4.nap: Seebenstein vára megtekintése. A túra leírás egy rövidített verzióját tervezzük. A parkoló mellett szabadtéri fürdési lehetőség is van.

A túra után utazás Pécsre.

A szállást Sopronba tervezzük, létszám függő mit találunk. (kb. 10-12 eFt/fő/nap)

Utazás SE kisbusszal és saját autókkal.

A költségeket a létszám ismerete után tudjuk számolni. A jelentkezések véglegesítése előtt a jelentkezőket tájékoztatjuk.

Jelentkezés a levélben megküldött hivatkozáson a Google táblázatban 06.19.-én (hétfő) 18 óráig.

Üdvözlettel:

Klári, Dezső