Program tervünknek megfelelően meghirdetjük az Eger környéki kerékpár túránkat április 25 (csü) - április 28 (vas) 4 nap 3 éjszaka időtartamban.

A tervezett program:

    ápr. 25 csütörtök utazás Egerbe, du. egri városnézés, strand.
    ápr. 26 péntek: indulás bringával a szállásról, Felsőtárkány- Bükkzsérc- Cserépfalu - Bogács - Noszvaj -Eger szállás kb 61 km
    ápr. 27 szombat: autóval Szilvásvárad parkolóba, utána bringa Szilvásvárad - Milleneumi kilátó - Olasz Kapu - Jávor kút - vissza Olasz Kapu - Fátyol vízesés -Jávor kút - Szilvásvárad kb 40 km. Ha valaki nem szeretne feltekerni a szerpentinen, lehetőség van az útdíj megfizetése mellett az Olasz kapuig autóval is felmenni és a Bükk fennsíkon egy bringa kört tenni. Az Eger Erdő Zrt kezeli az utat, személyautóra 3000 Ft.
    ápr. 28 vasárnap: Hazafelé vezető úton felmegyünk a Siroki várba a "Török asztal" sziklafalról megnézzük a tájat (kb 2,1 km gyalog) és utazás haza. (380 km)

Szállás: Egerben, lehetőség szerint panzióban, reggelivel. Létszám függő a hely.

Utazás: Saját autók és kisbusz. Lehetőleg mindenki oldja meg a kerékpárja szállítását. A kisbuszban korlátozott hely van. A jelentkezőktől függően alakul ki. 

Költségek:

Panziók 15 -20 eFt/fő/éj áron még vannak, de 15- 20 főnél nagyobbat még nem találtam. Ha túl nagy lesz a csapat lehet, hogy 2 helyen találunk csak megoldást.
Az össz autó út 850- 900 km. kb 81 liter üzemanyag * 641 Ft (diesel) = kb 52 eFt/autó + autópálya matrica (D1 6400 Ft) D2 9310 Ft= kb 62 eFt/autó

A fentiek alapján 60 -70 eFt/fő önköltség költség várható. A létszám ismeretében alakul ki a várható költség.

A tervezett túrát a Google térképen megtekinthetitek, csatolom a Google fájlt , ahol a szint emelkedéseket is láthatjátok.

Jelentkezési határidő 2024.03.27 szerda 18 óra a levélben megküldött Google hivatkozáson az adatok megadásával.

Üdv:

Kiss Dezső

Az áttekintő térkép: