KONDITEREM  

A konditerem költözik az Aidinger u. 45.-be. 2017.10.16-tól bizonytalan időpontig zárva tart. Nyitás az új helyen! Értesítünk mindenkit a nyitásról!

  A Jókai u. 10-ben található konditerem bővített nyitva tartással és bővített gépparkkal várja az erősödni vágyókat.

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek, 06.00 - 20.00 óráig
Hétvégén és ünnepnapokon csak a portán leadott névsor szerint, Telekom belépő kártyával rendelkező dolgozók használhatják!
 


- A konditermet csak az egyesület taglai használhatják. A tagok "vendéget" korlátozott számban, és előzetes bejelentés mellett hozhatnak magukkal.
- A kulcsot a Jókai u. 10. (műszaki épület) porta szolgálatánál nyilvántartó füzetbe történt aláírás ellenében lehet felvenni.
- Az aláíráskor a portás a személyi azonosság igazolását kérheti. A kulcsot csak az egyesület tagjai vehetik fel.
- A terembe házi mozi berendezést és TV-t is elhelyeztünk, így lehetőség van CD vagy DVD, pendrive használatára az edzéshez.


- Minden kedden 16 - 18 óráig edzést tartunk, ahol jóga, fitnesz anyagról kívánság szerint lehet mozogni. A TV külső HD vagy pendrive lejátszására is alkalmas, bárki hozhatja a kedvenc edző anyagát.


Bármilyen problémát, pl. gép, vagy berendezés hibát kérjük azonnal jelezni Babocsán Jácintnak (Tel: 06-30 353 6573) vagy az SE titkárának.

Információk a gépekról:

Futópad tájékoztató

Futópad használati utasítás

XFact energometer

Kerékpár használati utasítás

Falbelos kondicionáló gép

Oto Falabelos használati utasítás

A konditeremben lévő eszközök használatáról a teremben lévő jelenléti ívet kérjük vezessétek! Ez fontos az eszközök karbantartartásának nyomonkövetéséhez, valamint a terem kihasználtságának követéséhez.

Kérjük az alábbi házirend betartását:

 
                             

Képek a gépekről és az öltözőről: