KONDITEREM  

A konditerem az Aidinger u. 45.-ben működik 2018 júlis 2-től.

Nyitva tartás:

munkanap: 06.00 - 20.00 óráig
szombat: 8-20 óráig
vasárnap és ünnepnap: 8-12 óráig


- A konditermet csak az egyesület tagjai használhatják.
- A kulcsot az Aidinger 45.-ben (Pécs2 műszaki épület) a Szántó Tibor u. felöli gépkocsi bejáratnál lévő porta szolgálatánál lehet felvenni. Munkaidőn kívül a kapu zárva van a kapu melletti csengővel kell jelezni.
- A porta szolgálatnál az SE tagnévsor megtalálható, csak az SE tagok vehetik fel a kulcsot.
- A kulcs felvételét a porta szolgálatnál lévő nyilvántartó füzetben aláírással kell igazolni.
- Az aláíráskor a portás a személyi azonosság igazolását kérheti.
- A kondi terem bejárata az Aidinger út 45. alatti Telekom épület (Pécs2) az utca frontján van.

- A bejárat számkódos beléptető rendszerrel védett, mely csak akkor működik, ha valaki bent van – azaz nincs kulcsra zárva az ajtó. Ilyenkor kóddal lehet bemenni. Ha a kódot valaki egymás után háromszor rosszul adja meg, akkor a rendszer zárol, az ajtót csak kulccsal lehet kinyitni. Ilyenkor a kulccsal történő nyitás után a az ajtó melletti biztosítékot ki kell kapcsolni, és kb 15 mp elteltével vissza kapcsolni. Ezzel a rendszer újra indul.

- Az eszközök két szinten vannak elhelyezve, az emeleti részen kapott helyet az öltöző és a vizesblokk. A tisztaságra kérjük mindenki ügyeljen, a fürdőben vizet az ott található eszközökkel távozás előtt takarítsa fel mindenki! A kondi termet az SE tagok takarítják, nincs külön takarító személyzet. Az öltözőben lévő szekrényben - a konditermet rendszeresen használók - a személyes holmiaikat (ruha, cipő, törölköző) saját felelősségre ott hagyhatják. A lépcsőfordulóban eléggé kiáll a radiátor, erre célszerű ügyelni!

- Távozáskor, ha nincs már senki a kondi teremben az ajtót mindig kulcsra kell zárni, és a kulcsot a porta szolgálatnál le kell adni. Az ajtó távozáskori kulcsra zárása a kulcsot leadó felelőssége. Csak egy kulcs van forgalomban, ezért ha valaki már van a teremben, akkor a kóddal lehet bemenni.

- A konditeremben lévő eszközök használatáról a teremben lévő jelenléti ívet kérjük vezessétek! Ez fontos az eszközök karbantartásának nyomon követéséhez, valamint a terem kihasználtságának követéséhez.

- A terembe házi mozi berendezést és TV-t is elhelyeztünk, így lehetőség van CD vagy DVD, pendrive használatára az edzéshez.

Bármilyen problémát, pl. gép, vagy berendezés hibát kérjük azonnal jelezni Babocsán Jácintnak (Tel: 06-30 353 6573) vagy az SE titkárának.

Információk a gépekről:

Futópad tájékoztató

Futópad használati utasítás

XFact energometer

Kerékpár használati utasítás

Falbelos kondicionáló gép

Oto Falabelos használati utasítás

 

Kérjük az alábbi házirend betartását:

                               

Képek a gépekről és az öltözőről: